توسط
خانه پنیر
زمان پخت
20 دقیقه
درجه سختی
متوسط
مواد لازم: 

 

  • پنیر گودا رنده شده 150 گرم 
  • پنیر موزارلا رنده شده 100 گرم 
  • خمیر پیتزا 2 عدد 
  • زیتون سیاه اسلایس 80 گرم 
  • ژامبون گوشت دودی 150 گرم 
  • قارچ 100 گرم 
  • فلفل دلمه ای 60 گرم 
  • سس سیر و گوجه فرنگی به مقدار لازم

 

روش تهیه: 
  • مقداری سس روی خمیر بمالید.
  • پنیر گودا و موزارلای رنده شده را با یکدیگر ترکیب کنید و کمی از پنیرها را روی خمیر بریزید.
  • ژامبون تنوری خرد شده، قارچ، فلفل دلمه ای و زیتون سیاه را اضافه کنید.
  • مابقی پنیر را افزوده و پیتزا را در فر 280 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود. سپس سرو کنید.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟