توسط
خانه پنیر
زمان پخت
45 دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 بادنجان 1 عدد بزرگ
  • 2 تخم مرغ 1 عدد
  • 3 آرد سوخاری 1 پیمانه
  • 4 24پنیر تازه موزارلا مرواریدی
  • 5 پودر پنیر پارمسان 4 قاشق غذاخوری
  • 6 نمک به مقدار لازم

روش تهیه :

مواد لازم برای تهیه سس:

 

  • روغن مایع یا روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
  • پیاز ساطوری شده 1 عدد
  • سیر کوبیده شده 2 حبه
  • ریحان تازه 60 گرم
  • پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

بادنجان ها را از عرض به صورت حلقه هایی با ضخامت 1.5 سانتی متر برش بزنید. سپس کمی نمک بزنید و کنار بگذارید. 2 تا 3 قاشق چای خوری از روغن مایع یا روغن زیتون را در تابه ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز و سیر ساطوری شده را به آن افزوده و تفت دهید. پس از این که پیاز کمی طلایی شد، گوجه فرنگی، آویشن، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید. 10 دقیقه زمان بدهید تا سس جا بیفتد. سپس ریحان تازه ساطوری شده را به آن افزوده و از روی حرارت بردارید. بادنجان ها را با دستمال خشک کنید. 4 قاشق چای خوری از روغن را در تابه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید. بادنجان ها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. کف ظرف مخصوص فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. کمی سس در کف آن بریزید. بادنجان ها را یک لایه کف ظرف بچینید. روی آن ها سس بریزید.  4 عدد پنیر تازه موزارلا مرواریدی و4 قاشق پودر پنیر پارمسان روی آن بریزید و مجدداً این لایه را تکرار کنید. ظرف را در فر از پیش گرم شده با حرارت 176 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و سطح آن طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و سرو کنید.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟