توسط
خانه پنیر
زمان پخت
15 دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 مینی باگت 1 عدد
  • 2 پنیر موزارلا توپی یا گیلاسی ( پنیرها را بصورت بصورت حلقه ای برش دهید وبه مدت نیم ساعت در صفحه ای مشبکی که آب اضافی آن خارج شود قرار دهید)
  • 3 سس پستو 2 قاشق غذا خوری
  • 4 گوجه فرنگی متوسط 1 عدد(که بصورت حلقه ای برش خورده است)
  • 5 ریحان تازه و یا کاهو فرانسوی مقداری

روش تهیه :

 

روی  دو طرف نان باگت را به سس پستو آغشته نمایید.

 گوجه فرنگی حلقه شده را روی سطح نان قرار دهید.

 پنیر تازه موزارلا را حلقه حلقه برش دهید و با برگ های ریحان را روی نان قرار دهید.

ساندویچ شما آماده سرو می باشد

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟