توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1 ساعت
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 بادنجان دلمه ای 2 عدد
  • 2 روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
  • 3 سینه مرغ خرد شده 220 گرم
  • 4 پیاز بزرگ(خرد شده نگینی) 1عدد
  • 5 آرد سوخاری 100 گرم
  • 6 سیر(خرد شده) 4 حبه
  • 7 گوجه گیلاسی(از وسط به 2 نیم شود) 12عدد
  • 8 زیتون سبز بدون هسته 50 گرم
  • 9 ریحان(خرد شده) به میزان لازم
  • 10 پنیر موزارلا مرواریدی 125 گرم

روش تهیه :

مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی:
  1. پیاز خرد شده                                       50 گرم
  2. روغن زیتون                                         3 قاشق غذاخوری
  3. سیر(خرد شده)                                     2 حبه
  4. گوجه فرنگی                                         500 گرم
  5. آویشن                                                به میزان لازم
  6. پنیر پارمسان                                       10 گرم
روش تهیه: 

بادنجان دلمه ای ها را از وسط برش طولی بزنید، و داخل آن را خالی کنید. بادنجان های خالی شده را کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید کمی بماند. 2 قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید و مرغ های خرد شده را داخل آن به مدت 8 تا 10 دقیقه تفت دهید. سپس آن را در کاسه ای بریزید. به تابه یک قاشق روغن زیتون اضافه کرده و پیاز های خرد شده را داخل آن به مدت 3 دقیقه تفت دهید و زرد چوبه اضافه کنید، سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید و بعد بادمجان های نمک زده  و گوجه ها را اضافه کنید و اجازه دهید 7 تا 8 دقیقه بپزد، مرغ های پخته شده را اضافه کنید  و در آخر آرد سوخاری را کم کم کرده و با مواد داخل تابه مخلوط کنید.

بادمجان های خالی شده را خشک کنید و با مواد پخته شده پر کنید و روی آن سس گوجه فرنگی بریزید و سپس روی ظرف را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید. ظرف را از فر خارج کنید پنیر موزارلا روی بادمجان بچینید و به مدت 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید. با ریحان تازه و زیتون اسلایس شده آن را تزیین و سرو نمایید.

دستور تهیه سس گوجه:

در یک تابه پیاز را با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود (3 دقیقه) سپس به آن سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، نمک و فلفل و آویشن بریزید . گوجه فرنگی ها را خرد کنید و داخل ظرف بریزید و  تفت دهید (3 دقیقه) نصف فنجان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد( 3 دقیقه) و در آخر پنیر پارمسان را اضافه کنید. سس شما آماده است.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟