توسط
خانه پنیر
زمان پخت
45 دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 سرکه بالزامیک: 1 پیمانه
  • 2 گوجه فرنگی بزرگ: 3 عدد
  • 3 روغن زیتون : به مقدار لازم
  • 4 نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده شده: به مقدار لازم
  • 5 کوس کوس:1پیمانه
  • 6 سیر:2 حبه خورد شده
  • 7 آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
  • 8 چیلی خشک : به میزان لازم
  • 9 ریحان پاک و ریز خردشده 1 پیمانه
  • 10 پنیر پارمسان ورقه ای : 3 عدد

روش تهیه :

1- . سرکه بالزامیک را در شیرجوشی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود و مقدار آن به 4/3 پیمانه کاهش پیدا کند.

2- سرِ گوجه فرنگی ها  را برش دهید، داخل آن ها را با قاشق خالی کنید )سرِ آن ها را نگه دارید(داخل گوجه فرنگی ها را با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل مز ه دار کنید. گوشت داخل گوجه فرنگی ها را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد.

3- کوس کوس را از  10 دقیقه قبل، در ظرفی حاوی آب گرم خیس کنید. پس از این مدت، آن را آبکش کنید تا آبِ اضافی آن گرفته شود.

کوس کوس را در تابه ای حاوی روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا قهو ه ای رنگ شود سپس سیر را به آن بیافزایید و تفت دهید. مخلوط کوس کوس را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه  و هم بزنید.

5- آب لیموترش، چیلی خشک و ریحان  را در ظرفی بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید.  پنیر پارمسان را در مخلوط ریحان بغلتانید

تا کاملاً مز ه دار شوند سپس حلقه ها را از مخلوط ریحان خارج کنید.

6- داخل گوجه فرنگی ها را از مخلوط کوس کوس پر کنید سپس روی آن ها، با پنیر پارمسان مزه دار شده بپوشانید.

7- گوجه فرنگی ها را داخل سینی فر حاوی مقداری آب بچینید و به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزند. پس از این مدت، سینی را از فر بیرون آورید و سرو نمایید.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟