توسط
خانه پنیر
زمان پخت
45 دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 بیسکویئت پتی بور 200 گرم
  • 2 کره 150گرم
  • 3 آب پرتقال 1 قاشق غذاخوری
  • 4 پنیر خامه ای ویلی 500 گرم
  • 5 خامه 130 گرم
  • 6 شکر 150گرم
  • 7 تخم مرغ کامل 2 عدد
  • 8 زرده تخم مرغ 1 عدد
  • 9 آب لیمو تازه 1 قاشقق غذاخوری
  • 10 وانیل مقداری
  • 11 توت فرنگی 200 گرم
  • 12 پودر شکر 2 قاشق غذاخوری
  • 13 انواع توت و بلوبری(شاه توت.تمشک...) 100 گرم

روش تهیه :

1- بیسکویئت ها را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که کاملا خرد و یکدست شود آن را در مخلوط کن ، مخلوط کنید.کره را ذوب کنید به بیسکویئت ها اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید تا بافت بیسکویئتی نرمی به دست آید. سپس آب پرتقال را به مواد اضافه کنید. مواد را داخل قالب کمربندی بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. 2- تخم مرغ، شکر، وانیل و آبلیمو را داخل یک کاسه با هم مخلوط نمایید. پنیر خامه ای ویلی و خامه را اضافه کنید و با همزن خوب بزنید. مخلوط به دست آمده را روی بیس بیسکویئتی آماده شده بریزید و به مدت یک ساعت در دمای 160 درجه سانتیگراد داخل فر آن را قرار دهید. 3- برای تهیه سس، توت فرنگی ها را خرد کنید و با شکر مخلوط کرد ترکیب به دست آمده را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا بجوشد سپس حرارت را کم و به مدت 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا توت فرنگی ها نرم شود. سس را از روی حرارت بردارید توت فرنگی ها را با قاشق له کنید تا ترکیب غلظی به دست آید. پس از پختن کیک آن را 5 ساعت در یخچال خنک کنید و سپس از سس و میوه های برای تزیین روی کیک استفاده نمایید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟