توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1:15 دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 پاستا فرمی ۴۰۰ گرم
  • 2 سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
  • 3 نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 4 تره فرنگی حلقه‌ای خرد شده ۳ ساقه
  • 5 سیر خرد شده ۲ حبه
  • 6 قارچ ورقه‌ای خرد شده ۲۵۰ گرم
  • 7 آرد ۳ قاشق سوپخوری
  • 8 شیر گرم ۲ پیمانه
  • 9 استاک مرغ ۱ پیمانه
  • 10 خامه ۲ قاشق سوپخوری در صورت تمایل
  • 11 پنیر ورقه‌ای چدار ۶ ورق

روش تهیه :

پاستا را در قابلمه‌ای حاوی آب در حال جوش و نمک بپزید تا نرم شود و سپس آبکش کنید. سینه مرغ را به صورت مکعبی برش داده و با مقداری نمک و فلفل مزه دار و در تابه‌ای همراه کره یا روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس از تابه خارج کنید. قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه‌ای خرد و به همراه سیر به تابه اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه و تفت دهید تا آب آن کشیده شود. آرد را روی مواد به صورت یکنواخت بپاشید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر را به تدریج به تابه اضافه و همزمان هم بزنید تا آرد گلوله نشود. استاک مرغ را اضافه و اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم به آرامی بجوشد مایعات کمی غلیظ شوند. در صورت تمایل خامه را اضافه کنید و با مقداری نمک و فلفل آن را مزه‌دار کنید. پاستای آبکش شده و مرغ را به تابه اضافه و مواد را زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شود. گراتن را در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را با پنیرورقه‌ای چداربپوشانید و داخل فر گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر روی گراتن طلایی شود و سپس سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟