مواد لازم :
- 1 گوشت گوساله پخته و ریش ریش شده ۲۵۰ گرم
- 2 سس مایونز ۱ قاشق سوپخوری
- 3 سس فلفل تند ۱ قاشق چایخوری
- 4 اسفناج خرد شده ۵۰۰ گرم
- 5 پیاز خلالی خرد شده ۱ عدد
- 6 پنیر گودای ورقهای ۲۰۰ گرم
- 7 نمک و فلفل به مقدار لازم
- 8 پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
- 9 نان تست ۱۶ ورق
روش تهیه :
گوشت را با سس مایونز، سس فلفل تند و مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید و آماده کناربگذارید. در تابه پیاز را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. اسفناج را اضافه و به تفت دادن ادامه دهید تا آب اضافی اسفناج کاملا کشیده شود. مخلوط را با پودر سیر، نمک و فلفل طعم دار کنید و از روی حرارت بردارید. روی نیمی از نانهای تست یک برش پنیر گودا قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط اسفناج، و سپس مقداری از مخلوط گوشت بریزید و با لایه دیگری از پنیر گودا و نان تست روی آنر را بپوشانید و روی صفحه گریل دستگاه ساندویچ ساز یا تابه گریل داغ شده بچینید تا اسنکها از هردو طرف طلایی شوند.
نظر شما در مورد این محصول چیست؟