توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1.30 دقیقه
درجه سختی
سخت

مواد لازم :

  • 1 گوشت فیله گوساله ۶۰۰ گرم ( ۱۵۰ گرم برای هر نفر)
  • 2 نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 3 سس ورچستر ۱ قاشق سوپخوری
  • 4 کره نرم شده ۱۰۰ گرم
  • 5 پنیر بلوچیز خرد شده ۱۵۰ گرم
  • 6 جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
  • 7 پوره سیب زمینی مقداری برای سرو
  • 8 سبزیجات بخارپز یا گریل شده مقداری برای سرو (سبزیجات شامل: لوبیا سبز، هویج، پیاز قرمز و شلغم و چغندر)

روش تهیه :

از روز قبل فیله گوساله را به صورت برشهایی به قطر ۲ سانتی‌متر برش بزنید، طوریکه تارهای عضلانی فیله به صورت عمود قطع شوند و گوشت را در ظرفی درب دار در یخچال ۲۴ ساعت نگهداری کنید تا بیات شود. سپس قطعات گوشت را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید؛ سپس سس ورچستر و روغن زیتون را اضافه کرده و اجازه دهید تا یک ساعت در دمای محیط استراحت کنند. در این مدت، کره بلوچیز را آماده کنید. برای این کار کره نرم شده را با پنیر بلوچیز را با کمک یک چنگال با هم مخلوط کنید. سپس مقداری فلفل سیاه و جعفری خرد شده را به کره‌ بلوچیز اضافه کنید و مواد را به صورت استوانه فرم دهید و داخل نایلون بپبچید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. تابه گریل را داغ کنید و قطعات گوشت را روی تابه داغ شده بچینید و برای استیک مدیوم به مدت ۵ دقیقه از هر طرف گریل کنید. قبل از سرو اجازه دهید تا استیک ۵ دقیقه در به صورت پیچیده شده در فویل آلومینیومی استراحت کند. در این مدت سس کره‌ای بلوچیز را تهیه کنید. برای این کار تابه کوچکی را روی حرارت گرم کنید و کره و نیمی از بلوچیز را به آن اضافه و صبر کنید پنیر ذوب و مواد با هم مخلوط شوند، سپس مقداری فلفل سیاه و جعفری خرد شده را به سس کره‌ای بلوچیز اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید. در بشقاب سرو مقداری پوره سیب زمینی و سبزیجات دلخواه را قرار دهید و استیک گوشت را داخل بشقاب قرار دهید و مادامی که استیک داغ است یک برش از کره بلوچیز را روی آن بگذارید و فورا سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟