توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1.30 دقیقه
درجه سختی
سخت

مواد لازم :

  • 1 اسپاگتی : یک بسته 500 گرمی
  • 2 پودر سوخاری: یک و یک چهارم پیمانه
  • 3 شیر : 4 قاشق غذاخوری
  • 4 گوشت چرخ کرده :450 گرم
  • 5 تخم مرغ :1عدد
  • 6 پارمسان: سه چهارم پیمانه
  • 7 سیر:2حبه رنده شده
  • 8 نمک:یک قاشق چایخوری
  • 9 فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری
  • 10 فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
  • 11 جعفری خرد شده:4 قاشق چایخوری
  • 12 موزارلا مرواریدی: 100 گرم
  • 13 موزارلا گیلاسی: 500 گرم
  • 14 برگ ریحان ریز: مقداری جهت تزیین
  • 15 مارینارا (سس گوجه) : مقداری
  • 16 روغن سرخ کردنی:به میزان لازم

روش تهیه :

در کاسه ای بزرگ نصف پودر سوخاری، شیر را ترکیب و سپس گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، نصف پنیر پارمسان و جعفری ها را اضافه کنید.مواد اضافه شده را با دست ترکیب و خوب ورز دهید. مواد را به گلوله های کوچک تقسیم کنید. هر قسمت را در کف دست صاف کنید(مانند مینی همبرگر) و داخل آن(وسط) 1 عدد موزارلا مرواریدی قرار دهید و مواد را دور پنیر بپیچید بطوریکه شبیه کوفته شود. کوفته های تهیه شده را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. کوفته های خنک شده را در بقیه ترکیب پودر سوخاری و پارمسان بغلطانید. در تابه نچسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید میت بال ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که رنگ آن طلایی و نزدیک به قهوه ای باشد سرخ کنید و سپس به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا مغز پخت شود. ( آون راتا 180 درجه گرم کنید. و در سینی نچسب بزرگ ورق روغنی قرار دهید.) در همین حین پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بجوشانید و آبکش کنید.  سپس اسپاگتی آماده شده را به همراه میت بال و مقداری سس مارینارا و ریحان سرو نمایید. از موزارلا گیلاسی به عنوان تزیین میتوان استفاده نمود.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟