توسط
خانه پنیر
زمان پخت
2 ساعت
درجه سختی
سخت

مواد لازم :

  • 1 خمیر هزارلا: 1 بسته
  • 2 پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
  • 3 روغن زیتون (مخصوص سرخ‌کردن): به مقدار لازم
  • 4 قارچ (ورقه‌ای خردشده): 230 گرم
  • 5 پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری
  • 6 نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم
  • 7 گوجه‌فرنگی (نگینی خردشده): 3/1 پیمانه
  • 8 سرکه سفید: 1 قاشق سوپ‌خوری
  • 9 پیازچه (خردشده): 2/1 پیمانه
  • 10 جعفری (پاک و خردشده): 2/1 پیمانه
  • 11 پنیر موزارلای گیلاسی (دونیم‌شده): 110 گرم
  • 12 فلفل دلمه‌ای رنگی (نگینی خردشده): 4/1 پیمانه

روش تهیه :

فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.  خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشی‌شده باز کنید و آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید سپس خمیرها را داخل قالب مافین قرار دهید و قالب‌ها را 12 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند. پس از این مدت، قالب‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید 30 دقیقه بماند تا قالب‌ها خنک شوند. پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن زیتون، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس قارچ، پودر سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و تفت دهید.  گوجه‌فرنگی و سرکه سفید را به تابه بیافزایید و تفت دهید سپس پیازچه و جعفری را به تابه اضافه کرده و هم بزنید. پس از آن، تابه را از روی حرارت بردارید.  از مخلوط بالا، به اندازه یک قاشق چای‌خوری داخل خمیرها در قالب ریخته سپس پنیر موزارلا را روی آنها بریزید و قالب‌ها را مجدداً 7 تا 10 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، روی همان درجه حرارت قرار دهید تا پنیر ذوب شود. فنجان‌های قارچ و موزارلا را از فر خارج کرده، فلفل دلمه‌ای را روی آن‌ها بریزید و سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟