توسط
خانه پنیر
زمان پخت
45
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 پاستای فوسیلی: 250 گرم
  • 2 نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم
  • 3 روغن زیتون: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • 4 سرکه بالزامیک: 4/1 پیمانه
  • 5 آب لیموترش تازه: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • 6 فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد (نگینی خردشده): از هر کدام 4/1 پیمانه
  • 7 پیازچه (نگینی خردشده): 4/1 پیمانه
  • 8 زیتون سیاه (حلقه‌ای خردشده): 3/1 پیمانه
  • 9 ریحان (پاک و خردشده): 10 گرم
  • 10 جعفری (پاک و خردشده): 30 گرم
  • 11 پنیر موتزارلا مرواریدی: 250 گرم

روش تهیه :

 پاستا را در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب جوش و نمک بریزید و 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود سپس آن را آبکش کنید.  در ظرفی، روغن زیتون، سرکه قرمز، آب لیموترش تازه، مقداری نمک و فلفل سیاه بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.  در ظرفی دیگر، پاستای آبکش‌شده، فلفل‌های دلمه‌ای، پیازچه، زیتون سیاه، ریحان، جعفری و پنیر موزارلا را بریزید سپس سس آماده‌شده را روی آن ریخته و سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟