توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1:30 دقیقه
درجه سختی
سخت

مواد لازم :

  • 1 پنیر کبابی (هالومی) ۲۰۰ گرم
  • 2 سینه مرغ ۲ عدد
  • 3 لیموترش تازه ۳ قاشق سوپخوری
  • 4 سیر خرد شده ۲ حبه
  • 5 آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری
  • 6 روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
  • 7 گشنیز یا جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
  • 8 پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
  • 9 پودر دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
  • 10 سس فلفل قرمز به مقدار لازم
  • 11 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • 12 گوجه فرنگی مینیاتوری به تعداد لازم

روش تهیه :

پنیر و سینه مرغ را به صورت مکعبهای یک اندازه برش بزنید. سعی کنید قطر قطعات پنیر و مرغ تا حد ممکن هم اندازه باشند. در ظرفی لیموترش، سیر، آویشن، روغن زیتون، سبزی خرد شده، پودر پاپریکا و دانه گشنیز را با هم مخلوط و با مقداری سس فلفل و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. قطعات مرغ را به مایه مرینیت اضافه و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به مایه آغشته شوند و اجازه دهید یک ساعت مزه دار شوند. چنانچه قصد استفاده از سیخهای چوبی دارید آنها را نیم ساعت در آب قرار دهید تا روی حرارت ذغال نسوزد. در صورت تمایل می‌توانید از مایه مرینیت مرغ برای مزه دار کردن پنیرهای کبابی نیز استفاده کنید ولی توجه کنید که نمکی به آن اضافه نکنید. داخل سیخهای چوبی یک قطعه مرغ، سپس گوجه فرنگی و مجددا تکه‌ای دیگر گوشت مرغ و پنیر کبابی را به سیخ بکشید. از آنجا که پخت پنیرها سریعتر از مرغ صورت میگیرد، سعی کنید تکه‌های پنیر در قسمتی از سیخ قرار بگیرند که حرارت شعله کمتری دریافت می‌کنند.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟