توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1ساعت
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 سینه مرغ بی پوست و استخوان 4 عدد
  • 2 آرد 75 گرم
  • 3 پودر پارمسان 60 گرم
  • 4 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • 5 کره 50 گرم
  • 6 روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
  • 7 آب لیمو ترش تازه 1 عدد
  • 8 رنده پوست لیمو ترش ½ قاشق چایخوری
  • 9 خامه صبحانه 200 گرم
  • 10 عصار مرغ 250 میلی لیتر
  • 11 جعفری خرد شده 20 گرم
  • 12 ترشی کاپریس 20 گرم
  • 13 پاستا پخته و آب کشی شده کمی برای سرو

روش تهیه :

سینه های مرغ را با چاقو از وسط به دو نیم برش بزنید تا قطر آن ها کم شود. سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.  آرد و 40 گرم از پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید و قطعات مرغ را در آن بغلتانید.  تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کره و روغن زیتون را اضافه کنید و قطعات مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی شود.  در این مدت در قابلمه کوچکی، عصاره مرغ را گرم کنید. رنده پوست لیمو و آب لیمو را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا به آرامی بجوشد. خامه صبحانه، 20 گرم پودر پارمسان و مقداری فلفل سیاه به آن اضافه کنید و وقتی سس یکدست شد از روی حرارت بردارید.  مرغ پارمسانی را درون ظرف سرو قرار دهید و به همراه سس لیمویی و پاستا آب کشی شده سرو کنید و به هنگام سرو مقداری جعفری و کاپریس روی آن بپاشید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟