توسط
خانه پنیر
زمان پخت
50 دقیقه
درجه سختی
آسان

مواد لازم :

  • 1 اسپاگتی 400 گرم
  • 2 پودر پنیر پارمسان 50 گرم
  • 3 روغن زیتون به مقدار لازم
  • 4 پیاز نگینی خرد شده 1 عدد بزرگ
  • 5 گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله 300 گرم
  • 6 رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
  • 7 سیر له شده 3-4 حبه
  • 8 کرفس نگینی خرد شده 1 ساقه
  • 9 هویج نگینی خرد شده 1 عدد
  • 10 گوجه فرنگی پوره شده 5 عدد
  • 11 استاک گوشت 500 میلی لیتر
  • 12 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • 13 برگ بو 1 عدد

روش تهیه :

 اسپاگتی را طبق دستور پخت روی بسته بندی در آب جوش و نمک بپزید و آب کشی نمائید.  در تابه ای حاوی روغن زیتون، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا خوش رنگ شود. سیر، کرفس و هویج را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را بیفزایید و بگذارید چند جوش بزند تا خوش رنگ شود. سپس استاک گوشت و برگ بو را اضافه کنید و بگذارید سس به آرامی بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ سس را با مقداری نمک و فلفل سیاه و نیمی از پودر پنیر پارمسان مزه دار کنید. اسپاگتی را در ظرف سرو بکشید. سس بلونزه را روی آن بریزد. باقیمانده پودر پارمسان را روی آن بپاشید و سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟