توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1ساعت
درجه سختی
سخت

مواد لازم :

  • 1 پنیر کممبر 400 گرم
  • 2 اوریگانو 1 قاشق چایخوری
  • 3 تخم مرغ هم زده شده 2 عدد
  • 4 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • 5 آرد گندم (جهت سوخاری کردن) به مقدار لازم
  • 6 پودر پانکو (جهت سوخاری کردن) به مقدار لازم
  • 7 سس سوئیت چیلی طبق دستور داده شده

روش تهیه :

ابتدا سس را آماده کنید و بگذارید خنک شود. پنیر کممبر را به صورت مثلث های یک اندازه برش بزنید و درون آرد بغلتانید. تخم مرغ را با نمک و فلفل سیاه و اوریگانو هم بزنید. برش های پنیر را ابتدا درون تخم مرغ و سپس در پودر پانکو بغلتانید تا کاملاً با آن پوشیده شود. در صورت نیاز این کار را مجدداً تکرار کنید.پنیرها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس تا زمانی که داغ است به همراه سس سوئیت چیلی سرو کنید. برای تهیه سس سوئیت چیلی 4 عدد فلفل تند قرمز تازه را با چاقو به دو نیم کنید و دانه های آن را دور بریزید و به صورت ریز خرد کنید. سپس به همراه 1 پیمانه آب، 1 پیمانه سرکه، 1 قاشق چایخوری نمک و 1/3 پیمانه شکر روی حرارت ملایم بجوشانید تا شکر حل شود. برای غلظت بیشتر سس، 1 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت را با مقداری آب سرد حل کنید و به سس اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس به غلظت لازم برسد. آن گاه از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟