توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1.30 دقیقه
درجه سختی
سخت

مواد لازم :

  • 1 آرد 500 گرم
  • 2 نمک 1 قاشق چای خوری
  • 3 بیکینگ پودر ½ قاشق چای خوری
  • 4 زرده تخم مرغ 4 عدد
  • 5 تخم مرغ کامل 3 عدد
  • 6 پنیر گودا رنده شده 200 گرم
  • 7 پودر پنیر پارمسان 30 گرم
  • 8 جعفری خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
  • 9 پودر سیر ½ قاشق خوری
  • 10 آویشن ½ قاشق چای خوری

روش تهیه :

آرد، بیکینگ پودر، نمک و زرده تخم مرغ را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت یک ساعت استراحت دهید.  پنیر گودا، پارمسان، جعفری، پودر سیر و آویشن را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید. • نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشی شده کاملاً نازک باز کنید. به اندازه یک قاشق چای خوری از مواد را با فاصله از هم روی خمیر قرار دهید و اطراف آن را با قلم مو با مقداری آب مرطوب کنید. • لایه دیگر خمیر را باز کنید و روی پنیرها را با آن بپوشانید و با دست اطراف راویولی ها را فشار دهید تا دو لایه خمیر به هم بچسبد. سپس با کاتر کمی بزرگ تر از مخلوط میانی پنیری برش بزنید و در روغن جوش داغ شده سرخ کنید تا طلایی شوند و با سس دلخواه سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟