توسط
خانه پنیر
زمان پخت
50 دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
  • 2 رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
  • 3 گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • 4 آویشن 1 قاشق چای خوری
  • 5 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • 6 بادنجان حلقه ای برش خورده 2 عدد
  • 7 گوجه فرنگی حلقه ای برش خورده 3 عدد
  • 8 پنیر چدار رنده شده 200 گرم
  • 9 کره 30 گرم
  • 10 آرد 2 قاشق سوپ خوری
  • 11 پودر سیر ½ قاشق چای خوری
  • 12 شیر 500 میلی لیتر

روش تهیه :

در تابه ای روی حرارت ملایم پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مرتب تفت دهید تا رب خوش رنگ و آب گوشت کشیده شود. مخلوط را با آویشن و مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید. در قابلمه کوچکی کره و آرد را با هم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر را به تدریج اضافه کنید و مرتب با هم زن سیمی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. پودر سیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و بگذارید غلیظ شود. در این مدت بادنجان ها را در آب نمک بریزید تا تلخی گیری شود. سپس آب کشی کنید و رطوبت اضافی آن را با دستمال تمیز بگیرید و روی آن ها را با قلم مو روغن زیتون بمالید. یک برش بادنجان کف سینی نسوز قرار دهید و مقداری گوشت و سس سفید آماده را روی آن بریزید و یک حلقه گوجه فرنگی روی آن بچینید و روی آن پنیر چدار بریزید. بقیه موساکا را به همین ترتیب آماده کنید و سینی را در فر داغ با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟