توسط
خانه پنیر
زمان پخت
40 دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد
  • 2 پنیر بوترکیزه 200 گرم
  • 3 سس خردل 1 قاشق سوپ خوری
  • 4 پودر سیر ¼ پیمانه
  • 5 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • 6 تخم مرغ هم زده 3 عدد
  • 7 آرد گندم به مقدار لازم
  • 8 پودر سوخاری ادویه دار به مقدار لازم

روش تهیه :

سینه مرغ را از وسط به دو قسمت برش بزنید، طوری که قطر گوشت سینه نصف شود و هر قسمت را با بیفتک کوب بکوبید تا قطر آن در همه جا یکسان شود. قطعات مرغ را با سس خردل، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید.  پنیر بوترکیزه را به صورت خلال هایی با ابعاد 2*2 سانتی متر برش بزنید و روی یک طرف لبه مرغ بچینید. سپس مرغ را رول کنید و رول مرغ را با چاقویی تیز به صورت رول های کوچک برش بزنید. قطعات مرغ و پنیر را ابتدا درون آرد، سپس درون تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتانید و در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود. سپس با سس دلخواه سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟