توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1ساعت
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 گوشت گوساله چرخ کرده 600 گرم
  • 2 بلوچیز خرد شده 200 گرم
  • 3 پیاز رنده شده آب گرفته 1 عدد
  • 4 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • 5 بیکن گوساله 4 اسلایس
  • 6 تخم مرغ 4 عدد
  • 7 سس مایونز 4 قاشق سوپ خوری
  • 8 سس خردل 2 قاشق سوپ خوری
  • 9 سس فلفل تند 1 قاشق چای خوری
  • 10 نان مینی برگر 4 عدد
  • 11 کاهو و گوجه فرنگی مقداری برای سرو

روش تهیه :

گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سیاه و پیاز ورز دهید و به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس به شکل برگر فرم دهید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند. سس مایونز، س خردل و سس فلفل تند را با نیمی از بلوچیز مخلوط کنید. نان ها را از وسط برش بزنید و مقداری از سس را روی لایه زیرین نان بمالید. کاهو و گوجه فرنگی را روی آن بچینید. صفحه گریل چدنی را به کمی روغن آغشته کنید و روی حرارت ملایم گرم کنید. برگرها و بیکن ها را روی صفحه گریل قرار دهید و هر دو طرف آن را گریل کنید تا برگرها بپزد و بیکن ها کمی سرخ شود. سپس بر روی صفحه صفحه گریل 4 عدد تخم مرغ را بشکنید و به صورت جداگانه نیمرو کنید. برگرها را روی گوجه فرنگی ها بچینید. یک عدد نیمرو و یک اسلایس بیکن روی آن قرار دهید و مقداری بلوچیز روی هر ساندویچ بریزید. سپس لایه رویی نان را روی آن قرار داده و سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟