توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1ساعت
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 سیب زمینی متوسط 4 تا 5 عدد
  • 2 اسفناج پخته خرد شده 600 گرم
  • 3 پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
  • 4 سیر ریز شده 1 حبه
  • 5 خامه 100 گرم
  • 6 تخم مرغ 4 عدد
  • 7 پودر سوخاری 5 قاشق سوپ خوری
  • 8 پنیر بوترکیزه رنده شده 200 گرم
  • 9 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روش تهیه :

سیب زمینی ها را به صورت ورقه های نازک به قطر 2-3 میلی متر خرد کنید و در تابه سرخ کنید تا طلایی شود. کف و دیواره های قالب کمربندی را با ورقه های سیب زمینی بپوشانید طوری که لبه های ورقه های سیب زمینی روی هم قرار گیرند. پیاز را در تابه سرخ کنید تا طلایی شود. آب اضافی اسفناج پخته را بگیرید و به همراه پیاز، سیر، پودر سوخاری، نیمی از پنیر بوترکیزه رنده شده، تخم مرغ، خامه، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و بقیه پنیر رنده شده را روی آن پخش کنید. روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد بپزید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟