توسط
خانه پنیر
زمان پخت
۲۵ دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 سس مایونز: ¼ پیمانه
  • 2 خامه ترش: ¼ پیمانه
  • 3 بلوچیز: ۷۵ گرم
  • 4 جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • 5 آب لیمو ترش: ۲ قاشق چای خوری
  • 6 سینه مرغ: ۴ عدد
  • 7 نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • 8 روغن زیتون: به مقدار لازم

روش تهیه :

برای تهیه سس، مایونز، خامه ترش، بلوچیز خرد شده، آب لیمو ترش، جعفری، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
هریک از سینه های مرغ بدون استخوان را از طول به 3 یا 4 قسمت نازک برش بزنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. تابه تفلون را روی حرارت گرم کنید. کمی روغن زیتون در آن بریزید. سینه مرغ را به آن افزوده و تفت دهید تا کاملاً بپزد. (سینه مرغ را می توانید گریل کنید). سپس در ظرف مورد نظر بچینید و با سس بلوچیز سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟