مواد لازم:
 
·         سس مایونز ¼ پیمانه 
·         خامه ترش ¼ پیمانه 
·         بلوچیز 75 گرم 
·         جعفری ساطوری شده 2 قاشق غذاخوری 
·         آب لیمو ترش 2 قاشق چای خوری 
·         سینه مرغ 4 عدد 
·         نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 
·         روغن زیتون به مقدار لازم
 
روش تهیه:
 
برای تهیه سس، مایونز، خامه ترش، بلوچیز خرد شده، آب لیمو ترش، جعفری، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
هریک از سینه های مرغ بدون استخوان را از طول به 3 یا 4 قسمت نازک برش بزنید و با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. تابه تفلون را روی حرارت گرم کنید. کمی روغن زیتون در آن بریزید. سینه مرغ را به آن افزوده و تفت دهید تا کاملاً بپزد. (سینه مرغ را می توانید گریل کنید). سپس در ظرف مورد نظر بچینید و با سس بلوچیز سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟