درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده 100 گرم
  • 2 خیار ورقه ای خرد شده 3 عدد
  • 3 فلفل دلمه ای زرد نواری خرد شده 1 عدد
  • 4 زیتون سیاه 100 گرم
  • 5 کاهو ½ عدد
  • 6 روغن زیتون ¼ پیمانه
  • 7 آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذا خوری
  • 8 پنیر کبابی 240 گرم
  • 9 تن ماهی در روغن 200 گرم
  • 10 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روش تهیه :

گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای و زیتون را در ظرفی بریزید.  1 قاشق غذا خوری روغن زیتون و 1 قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را افزوده و با یکدیگر مخلوط کنید. پنیر کبابی را به 8 اسلایس 30 گرمی با ضخامت 1 سانتی متری برش بزنید. دقت کنید که اسلایس ها بیش از حد نازک نباشند. یک تابه تفلون را روی حرارت قرار دهید تا کاملاً داغ شود. پنیرها را درون تابه قرار دهید و اجازه دهید تا 2 طرف آن کاملاً طلایی شود. (یا پنیرها را بر روی گریل قرار دهید تا دو طرف آن طلایی شود.) کاهوی درشت خرد شده را در کف ظرف مورد نظر بچینید. مخلوط گوجه را روی آن بریزید. سپس تن ماهی روغن گرفته را بر روی سالاد بریزید و در آخر، پنیر کبابی سرخ شده را بر روی آن قرار دهید. باقیمانده روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه بر روی سالاد بریزید و تا زمانی که پنیر گرم است سالاد را سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟