مواد لازم:

 

·         فلفل قرمز کبابی و خرد شده ½ پیمانه 

·         پیاز قرمز حلقه ای خرد شده ¼ پیمانه 

·         سس ایتالیایی ¼ پیمانه 

·         کاهو پیچ درشت خرد شده 1 پیمانه 

·         زیتون سیاه ¼ پیمانه 

·         زیتون سبز ½ پیمانه 

·         گوجه فرنگی مینیاتوری 180 گرم 

·         ژامبون پپرونی نواری خرد شده 120 گرم 

·         سالامی نواری خرد شده 60 گرم 

·         پنیر چدار نواری خرد شده 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس ایتالیایی:

 

·         روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری 

·         سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری 

·         جعفری ساطوری شده 1 قاشق غذاخوری 

·         آب لیمو ترش تازه ½ قاشق غذاخوری 

·         سیر ساطوری شده 1 حبه 

·         ریحان ساطوری شده 1 قاشق غذاخوری 

·         فلفل قرمز خشک و خرد شده ¼ قاشق چای خوری 

·         پونه ¼ قاشق چای خوری 

·         نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

روش تهیه:

 

برای تهیه سس ایتالیایی تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. بهتر است سس را از یک روز قبل آماده کنید. فلفل کبابی، زیتون سبز و سیاه و کاهوی پیچ را در ظرف بریزید. ژامبون پپرونی، سالامی و پنیر چدار نواری خرد شده را به ظرف افزوده و مخلوط کنید. پیاز حلقه شده و گوجه فرنگی مینیاتوری را به سالاد اضافه کنید. سس ایتالیایی را به ترکیبات اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا سالاد کاملاً طعم دار شود. سپس سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟