مواد لازم:

 

·         پاستا پنه 225 گرم 

·         گوجه فرنگی مینیاتوری 200 گرم 

·         پنیر گودای کیوب شده 225 گرم 

·         ریحان تازه خرد شده 1 پیمانه 

·         سس مایونز 1/3 پیمانه 

·         سرکه سیب 1 قاشق غذا خوری 

·         سیر ساطوری شده 1 حبه 

·         پودر پاپریکا ¾ قاشق چای خوری 

·         نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

روش تهیه:

 

پاستا پنه را طبق دستور پخت روی بسته بندی در آب جوش و نمک بپزید و آبکش کنید. در ظرفی سس مایونز، سرکه سیب، سیر و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید. سس را در حالی که پاستا هنوز گرم است روی آن بریزید و با پاستا خوب مخلوط کنید. گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده، پنیر گودا و ریحان را به سالاد افزوده و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟