مواد لازم :
- 1 پاستا پنه 225 گرم
- 2 گوجه فرنگی مینیاتوری 200 گرم
- 3 پنیر گودای کیوب شده 225 گرم
- 4 ریحان تازه خرد شده 1 پیمانه
- 5 سس مایونز 1/3 پیمانه
- 6 سرکه سیب 1 قاشق غذا خوری
- 7 سیر ساطوری شده 1 حبه
- 8 پودر پاپریکا ¾ قاشق چای خوری
- 9 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روش تهیه :
پاستا پنه را طبق دستور پخت روی بسته بندی در آب جوش و نمک بپزید و آبکش کنید. در ظرفی سس مایونز، سرکه سیب، سیر و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید. سس را در حالی که پاستا هنوز گرم است روی آن بریزید و با پاستا خوب مخلوط کنید. گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده، پنیر گودا و ریحان را به سالاد افزوده و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس سرو کنید.
نظر شما در مورد این محصول چیست؟