مواد لازم:

 

·         اسپاگتی 120 گرم 

·         سینه مرغ بدون استخوان ½ عدد 

·         آرد سوخاری ¼ پیمانه 

·         تخم مرغ زده شده ½ عدد 

·         کره ½ قاشق غذا خوری 

·         سس اسپاگتی 1 پیمانه 

·         پنیر موزارلا 2 اسلایس 

·         پودر پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری 

·         نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

روش تهیه:

 

سینه مرغ را درون کیسه پلاستیکی قرار داده و با بیفتک کوب بکوبید تا کمی پهن و باز شود. دقت کنید که پاره نشود. کمی نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن به آن اضافه کنید. 1 قاشق غذاخوری از پودر پنیر پارمسان را به آرد سوخاری بیفزایید و مخلوط کنید. سپس سینه مرغ را ابتدا در تخم مرغ و بعد در مخلوط آرد سوخاری و پودر پنیر پارمسان بغلتانید. در یک تابه کره را روی حرارت ملایم قرار دهید. سینه مرغ را به مدت 10 دقیقه در کره سرخ کنید تا مرغ بپزد و سطح آن طلایی شود. اسپاگتی را طبق دستور پخت روی بسته بندی در آب جوش و نمک بپزید و آبکش کنید. سپس در ظرف مورد نظر بکشید. سس اسپاگتی را روی آن بریزید. فیله مرغ سرخ شده را روی آن قرار دهید. 2 اسلایس و 1 قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمسان روی آن بریزید. ظرف را به مدت 3 دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا پنیر ذوب و سس اسپاگتی گرم شود. سپس سرو کنید.

 

نکته:

 

برای تهیه سس اسپاگتی، سس مارینارا پیشنهاد می شود که برای تهیه آن پیاز و سیر ساطوری شده را در روغن زیتون تفت دهید. فیله گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید و حدوداً 15 دقیقه زمان دهید تا بپزد. کمی جعفری ساطوری شده به آن افزوده و از روی حرارت بردارید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟