مواد لازم:

 

·         قارچ 3 عدد 

·         بیکن 3 اسلایس 

·         پنیر موزارلا 6 اسلایس 

·         نان باگت اریب برش داده شده از عرض 3 اسلایس 

·         سس پستو 1.5 قاشق غذاخوری 

·         روغن زیتون ½ قاشق غذاخوری

·         فلفل سیاه به مقدار لازم

 

روش تهیه:

 

قارچ ها را ریز خرد کنید و در ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون کمی تفت دهید. بیکن را گریل کنید و کنار بگذارید. 2 اسلایس پنیر موزارلا را روی هر برش باگت قرار دهید و گریل کنید تا پنیر ذوب و کمی طلایی شود. 1 اسلایس بیکن را روی پنیر قرار دهید. سپس کمی از قارچ را روی آن پخش کنید. ½ قاشق غذاخوری سس پستو را روی آن بریزید و کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟