درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 قارچ 3 عدد
  • 2 بیکن 3 اسلایس
  • 3 پنیر موزارلا 6 اسلایس
  • 4 نان باگت اریب برش داده شده از عرض 3 اسلایس
  • 5 سس پستو 1.5 قاشق غذاخوری
  • 6 روغن زیتون ½ قاشق غذاخوری
  • 7 فلفل سیاه به مقدار لازم

روش تهیه :

قارچ ها را ریز خرد کنید و در ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون کمی تفت دهید. بیکن را گریل کنید و کنار بگذارید. 2 اسلایس پنیر موزارلا را روی هر برش باگت قرار دهید و گریل کنید تا پنیر ذوب و کمی طلایی شود. 1 اسلایس بیکن را روی پنیر قرار دهید. سپس کمی از قارچ را روی آن پخش کنید. ½ قاشق غذاخوری سس پستو را روی آن بریزید و کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟