مواد لازم :

  •  
  • سینه مرغ  بدون استخوان ۲ عدد
  • ژامبون گوشت ۳ تا ۴ ورق
  • مارچوبه کنسروی ۸ عدد
  • دیپ چدار۴ قاشق سوپخوری
  • نمک وفلفل به مقدار لازم
  • سیر له شده ۲ حبه
  • کره ذوب شده ۲ قاشق سوپخوری
  • آب‌لیموترش تازه ۱ قاشق سوپخوری
  • سس گودا طبق دستور داده شده

 

طرزتهیه دیپ چدار چیکن رولاد:

 

۱ پیمانه دیپ چدار را گرم کنید، 4/1 پیمانه ماالشعیر مالت و 8/1 قاشق چایخوری جوز هندی، 8/1 قاشق چایخوری پودر سیر و ۴ قاشق سوپخوری جعفری به آن اضافه و مخلوط کنید تا گرم و یکدست شود و سپس با مقداری فلفل سیاه مزه دار و از روی حرارت بردارید. سینه مرغ را روی تخته کار قرار دهید و با چاقو از قطر برش بزنید تا به دو لایه مساوی تقسیم و گوشت سینه نازک شود. قسمتهای ضخیم‌تر را با بیفتک کوب به آرامی بکوبی تا قطر آن در تمام قسمتها یکسان شود. سیر، کره ذوب شده، آب لیموترش و جعفری را باهم مخلوط کنید و قطعات مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه دار و سپس از مخلوط فوق روی آن ها بمالید روی هر یک از قطعات مرغ یک ورق ژامبون گوشت قرار دهید و یک تا ۲ قاشق چایخوری دیپ چدار و دو عدد مارچوبه وسط آن قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید. تابه گریل را روی حرارت ملایم گرم کنید و رولها را روی آن بچینید از هر طرف خوب زیر و رو کنید تا طلایی شوند. برای مغز پخت شدن پخت را ده دقیقه دیگر در فر داغ شده با حرارت ۲۰۰ درجه ادامه دهید و سپس به همراه مخلفات دلخواه و دیپ چدار سرو کنید.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟