توسط
خانه پنیر

مواد لازم :

  • 1 دیپ چدار حدود ۲ پیمانه
  • 2 سینه مرغ مکعبی بدون استخوان ۴۰۰ گرم
  • 3 پیازچه خرد شده ۵ ساقه
  • 4 گشنیر و جعفری خرد شده 1/3 پیمانه
  • 5 نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 6 سس فلفل تند ۱ قاشق چایخوری
  • 7 پودرسوخاری ادویه دار به مقدار لازم
  • 8 پودر نان 1/4 پیمانه
  • 9 تخم مرغ همزده ۲ عدد

روش تهیه :

ابتدا دیپ چدار را با قاشق داخل قالب های کوچک گرد یا جا یخی بریزید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا یخ بزنددر این مدت سینه مرغ، پیازچه، سس فلفل و سبزی و مقداری نمک و فلفل را داخل غذا ساز پوره کنید. 4/1 پیمانه پودر نان را اضافه و مجددا ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. مایه را حدود نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از این مدت آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و کف دست به صورت گرد باز کنید و  یک تکه دیپ چدار منجمد را داخل آن قرار داده و گوشت را به دور آن جمع کنید و فرم توپی به آن بدهید کوفته‌های آماده شده را داخل پودر سوخاری بغلتانید و سپس داخل تخم مرغ و مجددا داخل پودر سوخاری بغلتانید و سپس در روغن جوش سرخ کنید تا طلایی شوندکوفته‌ها را به همراه سس دلخواه سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟