مواد لازم :

  • 1 دیپ چدار ۴۰۰ گرم
  • 2 مغز ران بی استخوان ۴۰۰ گرم
  • 3 سینه مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم
  • 4 پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد
  • 5 مغز نان باگت پودر شده ۱/۲ پیمانه
  • 6 خامه صبحانه ۴ قاشق سوپخوری
  • 7 زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • 8 سس خردل ۲ قاشق چایخوری
  • 9 سس ورچستر ۲ قاشق چایخوری
  • 10 پیاز قرمز حلقه‌ای خرد شده مقداری برای سرو
  • 11 گوجه فرنگی حلقه‌ای خرد شده مقداری برای سرو
  • 12 نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 13 آواکادو ورقه‌ای خرد شده مقداری برای سرو
  • 14 نان برگر ۴ عدد
  • 15 کره نرم به مقدار لازم
  • 16 سس چدار طبق دستور داده شده

روش تهیه :

کف چهار عدد قالب مافین را چرب کنید و دیپ چدار را به صورت مساوی بین آنها تقسیم کنید و قالب‌ها را حدود ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزندگوشت ران و سینه را یکبار چرخ کنید. سپس پیاز، مغز نان باگت، خامه صبحانه، زرده تخم مرغ، سس خردل و ورچستر را به همراه مقداری نمک و فلفل با آن مخلوط و یکبار دیگر چرخ کنیدمخلوط گوشت آماده شده را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید هر کدام را به صورت دایره‌ای به قطر ۸ تا ۱۰ سانتیمتر فرم دهید . دیپهای یخ زده را از فریزر خارج و به آرامی قالب جدا کنید و روی چهار عدد چیکن برگر آماده شده قرار دهید و روی آن را با لایه دیگری از برگر بپوشانید و لبه‌ها را کاملا به هم چسبانده و مجددا فرم دهید و داخل یخچال نیم ساعت استراحت دهید . در این مدت نانهای برگر را برش داده و روی آنها مقداری کره نرم شده بمالید . تابه را روی حرارت ملایم کاملا گرم کنید و نانهای کره‌ای را روی آن گریل کنید . سپس برگرها را نیز درون تابه چرب شده بچینید تا طلایی شوند از یک سمت طلایی شوند و سپس آنها را پشت و رو کنید و صبر کنید تا برگر طلایی شود.
روی نانها مقداری سس مایونز بمالید و حلقه‌های گوجه‌فرنگی، پیاز و آواکادو را روی آن بچینید و برگرهای آماده را روی آن قرار دهید و سس چدار روی آن رابپوشانید و لایه دیگر نان را روی آن قرار داده و فورا سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟