مواد لازم :

  • 1 خمیر ساده – طبق دستور داده شده
  • 2 خمیر روغنی – طبق دستور داده شده
  • 3 خلال مغز بادام – سه قاشق غذاخوری
  • 4 پودر قند 2/3 پیمانه
  • 5 پنیر ماسکارپونه کاله ۲۵۰ گرم
  • 6 زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • 7 نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
  • 8 رنده پوست لیمو ترش ۲ قاشق چای خوری
  • 9 قیسی ریز خرد شد چهار قاشق غذاخوری
  • 10 زنجبیل شکری ریز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
  • 11 وانیل 1/8 قاشق چای خوری
  • 12 زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومال
  • 13 عسل ۱ قاشق چایخوری برای رومال
  • 14 پرک بادام مقداری برای تزیین
  • 15 پودر قند مقداری برای تزیین

روش تهیه :

1. ابتدا خمیر ساده و خمیر روغنی را آماده کنید.
2. خمیر ساده را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و با استفاده از وردنه آن را به شکل دایره باز کنید. خمیر روغنی را وسط آن قرار دهید سپس خمیر ساده را روی آن بکشید تا خمیر روغنی در وسط خمیر ساده قرار گیرد.
3. خمیر را مجددا با وردنه به شکل مستطیل باز کنید سپس خمیر را 3 بار تا بزنید و مجددا وردنه کشی کنید.
4. خمیر را رول کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید سپس نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
5. پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و با چاقوی تیز آن را به قطر نیم سانتی متر برش بزنید سپس با وردنه به شکل دایره باز کنید و با کمک دست به آن فرم قیفی بدهید. این کار را با خمیر های باقی مانده تکرار کنید.
6. پنیر ماسکارپونه و زرده تخم مرغ، پودر قند، نشاسته ذرت و وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند؛ سپس پودر بادام، رنده پوست لیموترش، قیسی و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.
7. مخلوط پنیری را داخل قیف های آماده شده بریزید و لبه های قیف را به هم بچسبانید و در سینی فر بچینید. در صورت تمایل میتوانید روی لابسترها را با مخلوط زرده تخم مرغ و عسل رو‌مال کنید و روی آنها پرک بادام بپاشید.
8. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه گرم کنید و لابسترها را حدود نیم ساعت درفر بپزید تا طلایی شوند.
9. لابستر را در ظرف مورد نظر بچینید و در صورت تمایل مقداری پودر قند روی آنها بپاشید و سرو کنید.

خمیر ساده
یک پیمانه آب، 4/1 قاشق چای خوری نمک و ۲ قاشق سوپخوری مارگارین (ذوب شده) را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سه پیمانه آرد نول (الک شده) را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. خمیر را ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس یک ساعت در یخچال استراحت دهید. مجددا خمیر را از یخچال خارج کرده و ورز دهید.

خمیر روغنی
۱۵۰ گرم کره را در ظرفی ریخته و با همزن برقی هم بزنید سپس 2/1 1 پیمانه آرد (الک شده) را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید تا خمیری نرم حاصل شود.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟