مواد لازم :

  • 1 کرم ماسکارپونه کره ای طبق دستور داده شده
  • 2 تخم مرغ ۳ عدد
  • 3 وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
  • 4 شکر نصف پیمانه
  • 5 پنیر ماسکارپونه کاله 100 گرم
  • 6 کره ذوب شده 5 قاشق سوپ خوری
  • 7 پودر پسته نصف پیمانه
  • 8 آرد 3/2 پیمانه
  • 9 بیکینگ پودر 2/1 قاشق چایی خوری

روش تهیه :

1. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با دور زیاد همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
2. زرده را به همراه وانیل و شکر خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ شود. سپس کره ذوب شده و پنیر ماسکارپونه را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید سفیده فرم گرفته را طی دو مرحله به زرده اضافه و به آرامی با لیسک هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
سپس پودر پسته را به آن اضافه کنید.
4. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و به تدریج به مایه اضافه و به کمک لیسک مخلوط کنید.
5. کف قالب ۲۳ سانتی متری را چرب و با کاغذ مومی بپوشانید. مایه کیک را داخل قالب ریخته و درون فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید. پس از پخت کامل از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس از قالب خارج و به صورت لایه‌ای برش بزنید.
6. یک لایه گتوی پسته را در ظرف سرو قرار دهید و با کرم روی آن را بپوشانید و لایه دیگری از گتوی پسته را روی آن قرار دهید. تمام لایه‌ها را به همین ترتیب با کرم پسته بپوشانید و در نهایت با خلال پسته تزئین و سرو کنید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟