مواد لازم :

  • 1 کره نرم 1/3 پیمانه
  • 2 پنیر ماسکارپونه کاله ۱۵۰ گرم
  • 3 شکر 1 پیمانه
  • 4 رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
  • 5 تخم مرغ ۴ عدد
  • 6 آرد 1/2 پیمانه
  • 7 آب لیمو ترش 1/3 پیمانه
  • 8 کرم ماسکارپونه لیمویی طبق دستور داده شده

روش تهیه :

1. کره، شکر، رنده پوست لیموترش و پنیر ماسکارپونه را با همزن برقی خوب بزنید تا سبک و کرم رنگ شوند. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه و خوب بزنید تا کرم رنگ شوند.
2. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید. سپس به تدریج به همراه آب‌لیموترش به مایه کیک اضافه و با همزن دستی به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
3. مایه کیک ماسکارپونه لیمویی را می‌توانید درون قالب لوف به ابعاد ۱۵×۲۰ که کف آن را با کاغذ مومی پوشانده‌اید در حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید یا به صورت کاپ کیک بین قالب مافین به صورت مساوی تقسیم و حدود ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه طبخ کنید.
4. پس از سرد شدن روی کیکها را می‌توانید با کرم ماسکارپونه لیمویی تزیین و سرو کنید.

کرم ماسکارپونه لیمویی
۳۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه را به همراه 4/3 پیمانه خامه صبحانه و ۱ قاشق سوپخوری رنده پوست لیمو ترش و ۲ قاشق چایخوری آب‌لیموترش تازه مخلوط و با همزن برقی خوب بزنید تا مواد یکدست شوند.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟