مواد لازم :

  • 1 تخم مرغ ۳ عدد
  • 2 کره نرم شده 3/4 پیمانه
  • 3 آرد الک شده ۳ پیمانه
  • 4 بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • 5 جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
  • 6 نمک ۱ پینچ
  • 7 شکر ۲ پیمانه
  • 8 رنگ قرمز خوراکی ژله‌ای ۱ قاشق چایخوری
  • 9 وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • 10 باترمیلک 1/2 پیمانه
  • 11 سرکه 1/2 قاشق چایخوری
  • 12 رویه پنیری طبق دستور داده شده

روش تهیه :

1. اگر تمایل به تهیه مواد به صورت کیک دارید قالب ۲۳ سانتیمتری را با کمی روغن چرب و کف آن را با کاغذ مومی بپوشانید و فر را با حرارت ۱۸۰ درجه روشن و گرم کنید
2. چنانچه قصد تهیه مایه به عنوان کاپ کیک را دارید داخل قالبها را با کپسول کاغذی کاپ کیک بپوشانید و دمای فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه تنظیم و گرم کنید.
3. در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر، پودرکاکائو و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.
4. رنگ قرمز را به باترمیلک اضافه و هم بزنید تا حل شود. (برای تهیه باترمیلک کافیست که 2/1 1 پیمانه شیر را با 2/1 1 قاشق سوپ خوری سرکه ترکیب نمایید.)
5. کره نرم شده را به همراه شکر و وانیل بزنید تا مخلوط شوند. تخم مرغها را یکی یکی اضافه و با همزن برقی خوب بزنید تا مایه یکدست و کرم رنگ شود. مخلوط آرد و باتر میلک را به تدریج به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
6. در ظرف کوچکی سرکه و جوش شیرین را با هم مخلوط و به مایه کیک اضافه و خوب مخلوط کنید.
7. مایه کیک را در قالب کیک ریخته یا بین کپسول‌های کاغذی به طور مساوی تقسیم کنید و درون فر قرار دهید.
8. زمان پخت لازم برای کیک حدود ۴۵ دقیقه  و برای کاپ کیک ها حدود ۳۰ دقیقه می‌باشد.
9. بعد از پخت و خنک شدن، کیک را به دولایه برش زده و مقداری از رویه کرم پنیری را روی لایه اول بمالید و لایه دوم را روی آن قرار دهید و مجددا روی کیک را با کرم پنیری تزیین کنید.
10. برای تزیین کاپ کیک، کرم پنیری را داخل قیف قنادی با سر‌ماسوره دلخواه ریخته و روی آن‌ها را تزیین کنید.
طرز تهیه رویه کرم پنیری :
۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه کاله را به همراه 3/1 پیمانه پودر قند، 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده و 4/1 قاشق چایخوری وانیل شکری با همزن برقی بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود. در ظرف دیگری یک پیمانه خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد؛ سپس مخلوط کرم پنیری را اضافه و کمی دیگر بزنید تا کاملا یکدست شود.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟