مواد لازم :

  • 1 خامه قنادی یک پیمانه
  • 2 پنیر ماسکارپونه کاله ۳۰۰ گرم
  • 3 پودر نسکافه ۱ قاشق سوپخوری
  • 4 بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم
  • 5 پودر کاکائو یا قهوه به مقدار لازم
  • 6 شکلات رنده شده به مقدار لازم

روش تهیه :

1. پنیر ماسکارپونه را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.
2. در ظرف دیگری خامه قنادی را با همزن برقی  بزنید تا فرم بگیرد سپس با پنیر مخلوط کنید. کرم فرم گرفته را داخل قیف قنادی با سرماسوره ستاره‌ای بریزید.
3. پودر کافی میکس را با نصف پیمانه آب جوش مخلوط کنید و بیسکوییتها را درون مخلوط کافی میکس بزنید و در ظرف سرو بچینید و روی آن را با کرم تیرامیسو تزئین کنید و مقداری شکلات رنده شده روی آن بپاشید سپس لایه دیگر بیسکوییت را در جهت عکس روی لایه زیرین بچینید و به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر با کرم تیرامیسو پوشیده شود و روی لایه آخر را با الکی کوچک پودر کاکائو بپاشید.
4. قبل از سرو اجازه دهید ۱ ساعت در یخچال خنک شود.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟