مواد لازم :

  • 1 خمیر پای طبق دستور داده شده
  • 2 مرنگ طبق دستور داده شده
  • 3 آب لیموترش تازه یک پیمانه
  • 4 شکر یک پیمانه
  • 5 نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
  • 6 رنده پوست لیموترش ۱ قاشق چایخوری
  • 7 پنیر ماسکارپونه کاله ۲۵۰ گرم
  • 8 تخم مرغ ۳ عدد
  • 9 وانیل 1/4 قاشق چایخوری

روش تهیه :

1. آب‌لیمو ترش، شکر و نشاسته ذرت را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. رنده پوست لیموترش را به آن اضافه و مخلوط را از روی حرارت بردارید.
2. پنیر ماسکارپونه را با همزن برقی بزنید و تخم مرغ‌ها و وانیل را یکی یکی به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس مایه لیمویی را به تدریج اضافه و مخلوط کنید.
3. خمیر تارت را آماده کنید. خمیر آماده شده را با وردنه روی سطح آرد پاشی شده به قطر ۳ میلیمتر باز کنید و کف و دیواره‌های قالب را با آن بپوشانید.
4. کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا در حین پخت تغییر شکل ندهد. سپس روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و روی فویل مقداری حبوبات یا برنج بریزید و داخل فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه نیم ساعت بپزید تا طلایی شود.
5. پس از پخت، حبوبات و فویل آلومینیومی را از قالب خارج و با کرم لیموی پنیری داخل آن را پر کنید و مجددا ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید.
6. در این مدت مرنگ را آماده کنید و آن را داخل قیف قنادی بریزید و روی تارت را با آن تزیین کنید. در صورت تمایل می‌توانید روی مرنگ را با مشعل دستی بسوزانید تا طلایی شود.
7. قبل از سرو اجازه دهید پای لیمو ۲ ساعت دیگر در یخچال خنک شود.
 
طرز تهیه خمیر تارت :
کره سرد مکعبی خرد شده ۱۵۰ گرم
آرد گندم دو پیمانه
نمک 8/1 قاشق چایخوری
پودرقند ۱ قاشق سوپخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
آب سرد  به مقدار لازم
ابتدا خمیر تارت را آماده کنید. کره ، آرد، نمک، پودر قند را داخل غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت خرده نان به خود بگیرد. آب سرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا حدی که خمیر جمع شود. سپس خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.

طرز تهیه مرنگ:
برای تهیه مرنگ ۲ عدد سفیده تخم مرغ و 8/1 قاشق چایخوری وانیل و 8/1 قاشق چایخوری پودر تارتار را در ظرف نسوزی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و با دور تند همزن برقی بزنید تا کف کند. نصف پیمانه شکر را به تدریج اضافه و هم زمان با همزن بزنید تا مرنگ فرم بگیرد و ذرات شکر محو شود. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود و داخل قیف با سر ماسوره ساده بریزید.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟