توسط
خانه پنیر
زمان پخت
30 دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 پیاز (نگینی ریز خردشده) – 1 عدد
  • 2 روغن مایع – به مقدار لازم
  • 3 سیر (کوبیده‌شده) – 1 حبه
  • 4 سینه مرغ (ریز خردشده) – 250 گرم
  • 5 هویج (رنده‌شده) – 1 عدد
  • 6 کنسرو ذرت (بدون آب) – 70 گرم
  • 7 نمک و فلفل سیاه (پودرشده) – به مقدار لازم
  • 8 پنیر پراتو – 120 گرم
  • 9 نان تُست – 8 عدد
  • 10 کره (ذوب‌شده) – 20 گرم
  • 11 سس دلخواه – مقداری برای سرو

روش تهیه :

پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن داغ تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود، سپس سیر را به آن اضافه کرده و تفت دهید؛ سینه مرغ خردشده را به‌همراه هویج به تابه حاوی پیاز افزوده و تفت دهید تا مرغ طلایی‌رنگ شود، سپس ذرت، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده، هم بزنید و تابه را از روی حرارت بردارید؛ نیمی از نان‌های تُست را در دستگاه ساندویچ‌سازی که از قبل گرم شده است، قرار داده و آن را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به کره آغشته کنید، سپس مقداری از مایه آماده‌شده و پنیر پراتو را روی نان‌های تُست قرار دهید و بقیه نان‌های تُست را روی آن‌ها قرار دهید. در ساندویچ‌ساز را ببندید تا اسنک‌ها بپزند. اسنک‌های مرغ را برش داده، در ظرف مورد نظر چیده و به‌همراه سس دلخواه سرو کنید.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟