توسط
خانه پنیر
زمان پخت
30 دقیقه
درجه سختی
متوسط
مواد لازم: 
  • پیاز (نگینی ریز خردشده) – 1 عدد
  • روغن مایع – به مقدار لازم
  • سیر (کوبیده‌شده) – 1 حبه
  • سینه مرغ (ریز خردشده) – 250 گرم
  • هویج (رنده‌شده) – 1 عدد
  • کنسرو ذرت (بدون آب) – 70 گرم
  • نمک و فلفل سیاه (پودرشده) – به مقدار لازم
  • پنیر پراتو – 120 گرم
  • نان تُست – 8 عدد
  • کره (ذوب‌شده) – 20 گرم
  • سس دلخواه – مقداری برای سرو
  •  
روش تهیه: 
  • پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن داغ تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود، سپس سیر را به آن اضافه کرده و تفت دهید؛
  • سینه مرغ خردشده را به‌همراه هویج به تابه حاوی پیاز افزوده و تفت دهید تا مرغ طلایی‌رنگ شود، سپس ذرت، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده، هم بزنید و تابه را از روی حرارت بردارید؛
  • نیمی از نان‌های تُست را در دستگاه ساندویچ‌سازی که از قبل گرم شده است، قرار داده و آن را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به کره آغشته کنید، سپس مقداری از مایه آماده‌شده و پنیر پراتو را روی نان‌های تُست قرار دهید و بقیه نان‌های تُست را روی آن‌ها قرار دهید. در ساندویچ‌ساز را ببندید تا اسنک‌ها بپزند. اسنک‌های مرغ را برش داده، در ظرف مورد نظر چیده و به‌همراه سس دلخواه سرو کنید.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟