توسط
خانه پنیر
زمان پخت
30 دقیقه
درجه سختی
متوسط
مواد لازم: 

 

  • سیر (بدون پوست) 4 حبه 
  • بادام زمینی 130 گرم 
  • پودر پنیر پارمسان 100 گرم 
  • برگ ریحان 200 گرم 
  • روغن زیتون 250 گرم 
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 
  • اسپاگتی350 گرم

 

روش تهیه: 
  • برای تهیه سس پستو، سیر، بادام زمینی، پنیر پارمسان، ریحان، 200 گرم روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.
  • در قابلمه ای مناسب، مقداری آب بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. سپس، کمی نمک به آن بیفزایید.
  • اسپاگتی را در قابلمه حاوی آب جوش ریخته و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. زمانی که اسپاگتی نرم شد، آن را آبکش کنید.
  • در تابه ای گود یا قابلمه ای مناسب، 50 گرم روغن زیتون بریزید. اسپاگتی آبکش شده و سس پستو (مخلوط سیر) را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
  • اسپاگتی را در ظرف مورد نظر کشیده، آن را با کمی برگ ریحان، تزیین و سرو کنید.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟