توسط
خانه پنیر
زمان پخت
30 دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 سیر (بدون پوست) 4 حبه
  • 2 بادام زمینی 130 گرم
  • 3 پودر پنیر پارمسان 100 گرم
  • 4 برگ ریحان 200 گرم
  • 5 روغن زیتون 250 گرم
  • 6 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • 7 اسپاگتی350 گرم

روش تهیه :

برای تهیه سس پستو، سیر، بادام زمینی، پنیر پارمسان، ریحان، 200 گرم روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید. در قابلمه ای مناسب، مقداری آب بریزید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. سپس، کمی نمک به آن بیفزایید. اسپاگتی را در قابلمه حاوی آب جوش ریخته و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. زمانی که اسپاگتی نرم شد، آن را آبکش کنید. در تابه ای گود یا قابلمه ای مناسب، 50 گرم روغن زیتون بریزید. اسپاگتی آبکش شده و سس پستو (مخلوط سیر) را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. اسپاگتی را در ظرف مورد نظر کشیده، آن را با کمی برگ ریحان، تزیین و سرو کنید.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟