توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1 ساعت 30 دقیقه
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 سیب‌زمینی – 4 عدد
  • 2 ژامبون (نگینی خردشده) – 100 گرم
  • 3 جعفری (پاک و خردشده) – 1 قاشق سوپ‌خوری
  • 4 سس مایونز – 2 قاشق سوپ‌خوری
  • 5 نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) – به مقدار لازم
  • 6 آب‌لیموترش تازه – 1 قاشق سوپ‌خوری
  • 7 سیر (کوبیده‌شده) – 1 حبه
  • 8 گوجه‌فرنگی (فیله و نگینی خردشده) – 1 عدد
  • 9 زیتون (حلقه‌ای خردشده) – 2 قاشق سوپ‌خوری
  • 10 قارچ (ورقه‌ای خردشده) – 3 تا 4 عدد

روش تهیه :

دور سیب‌زمینی‌ها را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به‌مدت تقریباً یک ساعت در طبقه فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد (یا به‌مدت 30 دقیقه در منقل زغالی بپزید)؛ پس از این مدت، سیب‌زمینی را از فر خارج کنید و فویل را از آن جدا کنید سپس سر سیب‌زمینی‌ها را برش بزنید. به‌وسیله قاشق، داخل سیب‌زمینی را کمی خالی کنید تا به شکل کاسه در بیاید؛ در ظرفی، گوشت سیب‌زمینی، ژامبون، جعفری، سس مایونز، مقداری نمک، فلفل سیاه، آب‌لیموترش تازه و سیر را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید سپس کاسه سیب‌زمینی‌ها را را با مخلوط ژامبون پر کنید؛ روی سیب‌زمینی‌ها، گوجه‌فرنگی، زیتون و قارچ بچینید سپس پنیر بلوچیزکاله را روی آن‌ها پخش و فوراً سرو کنید.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟