توسط
خانه پنیر
زمان پخت
1 ساعت
درجه سختی
متوسط

مواد لازم :

  • 1 پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد
  • 2 روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
  • 3 زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چای خوری
  • 4 فیله مرغ (خردشده) 200 گرم
  • 5 استاک مرغ 2 پیمانه
  • 6 کنسرو ذرت (بدون آب) 1 عدد
  • 7 جعفری (ریز خردشده) 1 قاشق سوپ خوری
  • 8 خامه 200 گرم
  • 9 پنیر گودا رنده شده 100 گرم
  • 10 فلفل سیاه (پودر شده) و نمک به مقدار لازم

روش تهیه :

پیاز را در قابلمه ای مناسب حاوی روغن داغ بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود. زردچوبه را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید؛ مرغ را به قابلمه افزوده و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. استاک مرغ را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. ذرت را نیز افزوده و بگذارید مجدداً بجوشد؛ قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید مواد کاملاً خنک شوند. سپس مواد را در غذاساز ریخته و به شکل پوره درآورید. مجدداً مواد را به قابلمه برگردانید؛ خامه را با یک ملاقه از سوپ رقیق کنید تا دمای آن به دمای سوپ برسد. سپس جعفری، خامه و پنیر گودا را به سوپ بیفزایید (اگر مقدار آبِ آن کم بود، کمی استاک به آن اضافه کنید). مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بپزید تا سوپ کاملاً جا بیفتد. سوپ را در ظرف های مورد نظر ریخته و روی آنها را تزیین و سرو کنید.

 نکته:

در صورتی که به جای استاک مرغ از قرص مرغ استفاده میکنید، به میزان نمک آن توجه کنید؛ زیرا قرص مرغ و پنیر گودا، برای میزان نمک سوپ کافی خواهند بود.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟