توسط
خانه پنیر
زمان پخت
30 دقیقه
درجه سختی
سخت

مواد لازم :

  • 1 کاهو پیچ 1 عدد
  • 2 ماست هم زده کم چربی 1 پیمانه
  • 3 سیر خرد شده 1 حبه
  • 4 روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  • 5 ترخون تازه ساطوری شده 2 قاشق غذا خوری
  • 6 سینه مرغ بدون استخوان پاک شده 450 گرم
  • 7 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روش تهیه :

 

مواد لازم برای تهیه سس بلوچیز خامه ای با ترخون:

  • پنیر بلوچیز 60 گرم
  • روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
  • سرکه قرمز 2 قاشق غذا خوری
  • ترخون تازه ساطوری شده 1 قاشق غذا خوری
  • عسل 1 قاشق غذا خوری
  • ماست هم زده کم چربی 1 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
 
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. برای آماده سازی مرغ، در یک ظرف بزرگ، ماست، سیر، روغن زیتون، ترخون، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید. تکه های مرغ را به مخلوط ماست اضافه کنید. مرغ را در ظرف پخت قرار داده و به مدت حدوداً 45 دقیقه درون فر بپزید. سپس از فر خارج کرده و بعد از کمی سرد شدن، تکه تکه کنید. برای تهیه سس، پنیر بلوچیز، روغن زیتون، سرکه قرمز، ترخون و عسل را در مخلوط کن ریخته تا کاملا یکدست شوند. برای داشتن یک سس خامه ای، در صورت تمایل، 1 قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید. در نهایت، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید. کاهوپیچ را 4 قسمت کرده و در بشقاب ها قرار دهید. مرغ را به طور مساوی به آن ها اضافه کنید. سپس، 2 قاشق غذاخوری از سس تهیه شده را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

نظر شما در مورد این محصول چیست؟