پنیر بلوچیز قالبی متوسط (500 گرمی)

بلوچيز نوعی پنير نرم فرانسوي است که از نظر طعم و بافت مانند پنیر خیکی و کوزه ای کشورمان است. این پنیر از شیر گاو، گوسفند یا بز تهیه می شود و به دليل رگه‌هاي آبي حاصل از تزریق کپک خوراکی پنیسیلیوم راکفورتی، به پنير رگه آبي نيز معروف است. طعم قوي و بوي تند بلوچیز، آن را از ساير پنيرها متمايز مي‌سازد. این پنیر براساس نوع شیر، مکان تهیه و رگه‌های آبی آن دارای انواع مختلفی است و معمولاً برمبنای محل تولید آن اسامی مختلفی خواهد داشت. بلوچیز انگلیسی استیلتون و بلوچیز ایتالیایی گرگونزولا نام دارد.
330,000 ریال

در مورد تاریخچه بلوچیز این باور وجود دارد که به صورت تصادفی کشف شده است. در گذشته، پنیرها را در غارهایی با دما و رطوبت کنترل شده، نگهداری می کردند. چنین محیطی، مناسب ترین محل برای رشد کپک های بی ضرر می باشد. درحالی که بسیاری از افراد به دلیل رشد کپک فکر می کردند که این پنیرها خراب شده اند، عده ای دیگر تصمیم گرفتند تا آن را بچشند و متوجه طعم بی نظیر آن شدند.

مدت زمان رسیدن پنیر بلوچیز 45-60 روز است و یک کیلوگرم از آن ارزش غذایی معادل 14-12 کیلو گرم شیر تازه گاو را دارد و سرشار از پروتئین، فسفر و كلسيم است. مدت ماندگاری بلوچیز 2 ماه در یخچال پیش از باز کردن بسته بندی و 1 هفته در یخچال (دمای 4-8 درجه سانتیگراد) پس از باز کردن بسته بندی است. بلوچیز را همراه سیب، گلابی و انگور، انواع کراکر، بیف، زیتون سیاه، عسل و مربای انجیر در میهمانی ها سرو کنید. این پنیر در تهیه انواع سس و دیپ برای سرو با انواع استیک، سبزیجات، بال مرغ، میگو و مرغ سوخاری، در تهیه ساندویچ های گوشتی نظیر انواع برگر و رست بیف، همراه با پیتزا، لازانیا و سیب زمینی تنوری به کار می رود.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟