پنیر پراتو قالبی متوسط (500 گرمی)

پنیر پراتو با رنگ زرد پررنگ متمايل به نارنجی، یکی از محبوب ترین و معروف ترین پنیرهای نیمه سخت برزیلی است. طعم خوب اين پنير مي تواند عاملي براي استفاده آن در تمامي اسنك ها و ميان وعده ها به خصوص براي كودكان باشد. رنگ نارنجی این پنیر به دلیل وجود رنگدانه یک نوع گیاه گرمسیری به نام آناتو می باشد.
ریال330,000,

پراتو، نام خود را از شکل اولیه تولید آن توسط مهاجرین دانمارکی به معنای "پنیر بشقابی شکل" برگرفته است. در ابتدای قرن بیستم، مهاجرین دانمارکی که در جنوب ایالت میناس گرایس برزیل سکنی گزیده بودند، نوع جدیدی از پنیر را با تولید پنیر دانبو دانمارکی با شیر برزیلی کشف کردند. در واقع این پنیر با روش تولید بسیار مشابه به پنیر دانبو دانمارکی و ویژگی های متفاوت شیر مورد استفاده در آن، پراتو نام گرفت.

مدت زمانی که پراتو برای رسیدن طی می کند 60 روز است. این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامین هاست و ارزش غذایی آن معادل 16-14 کیلوگرم شیر پاستوریزه گاو است. پنیر پراتو به صورت فله، وکیوم و اسلایس عرضه می شود و مدت ماندگاری آن 3 ماه در یخچال پیش از باز کردن بسته بندی و 1 هفته در یخچال (دمای 4-8 درجه سانتیگراد) پس از باز کردن بسته بندی است.

از این پنیر می توان در تهیه انواع اسنک ها و ساندویچ های سرد و گرم استفاده کرد. این پنیر را به شکل کیوب و یا رنده شده می توانید بر روی انواع پاستا و سالاد بریزید. پراتو در اثر حرارت دهی ذوب می شود و کمی کش می آید، لذا می توانید در انواع گراتن، سوفله و پیتزا از آن استفاده کنید. پراتو را در میهمانی ها به همراه سیب، کراکر، گردو و انواع مربا سرو کنید.

اسنک پراتو

اسنک پراتو

توسط
خانه پنیر
زمان پخت
30 دقیقه
درجه سختی
متوسط

دیگر غذاها با پنیر پراتو قالبی متوسط (500 گرمی)

نظر شما در مورد این محصول چیست؟