مدت زمان رسیدن پنیر گودا 60 روز است و یک کیلوگرم از آن ارزش غذایی معادل 14-16 کیلو گرم شیر تازه گاو را دارد و سرشار از پروتئین، فسفر و كلسيم است. پنیر گودا به صورت فله، وکیوم و اسلایس عرضه می شود و مدت ماندگاری آن 3 ماه در یخچال پیش از باز کردن بسته بندی و 1 هفته در یخچال (دمای 4-8 درجه سانتیگراد) پس از باز کردن بسته بندی است. خانواده پنیر گودا شامل گودا ساده، گودا زیره، گودا چیلی، گودا سیاه دانه، گودا گردویی، گودا پستوی سبز، گودا پستوی قرمز می باشد.
گودا را به همراه میوه جاتی مانند سیب و گلابی و انگور، کراکر های سبوس دار و بیف و بوقلمون در میهمانی ها سرو نمایید. این پنیر در اثر حرارت دیدن ذوب می شود و کمی کش می آید. از گودا در انواع سالاد و صبحانه، انواع غذاهای گرم مانند پیتزا و لازانیا، در تهیه سوپ ها، سس ها و ساندويچ های سرد و گرم می توان استفاده کرد.
نظر شما در مورد این محصول چیست؟