پنیر گودا بز وکیوم (250 گرمی)

پنیر گودا نوعی پنیر نیمه سخت و زرد رنگ می باشد که اولین بار در روستای گودا در جنوب هلند و با شیر گاو تولید شد و قدمت آن به قرن 12 می رسد. پنیر گودا بز با شیر بز تولید می شود و نوعی پنیر نیمه سخت است که دوره رسیدگی 60 روزه دارد. میزان پروتئین این پنیر 24% است و حاوی ویتامین های محلول در چربی به ویژه ویتامین A می باشد.
220,000 ریال

ارزش غذایی شیر بز: مصرف شیر بز برای افرادی که دچار کم خونی ناشی از فقر آهن هستند توصیه می شود، زیرا باعث می‌شود که خاصیت مغذی آهن بیشتر شده و گلبول‌های قرمز خون دوباره ساخته شوند. شیر بز میزان کلسترول را کاهش می‌دهد و تری گلیسیرید و ترانس آمیناز را در سطح مناسبی نگه می‌دارد. همچنین شیر بز حاوی میزان قابل توجهی روی یا همان زینک و سلنیوم می‌باشد. این ریز مغذی‌ها برای پیشگیری از بیماری‌های آسیب رسان به مغز مثل آلزایمر مفید هستند. لذا افرادی که از کلسترول بالا رنج می‌برند، کم خونی یا پوکی استخوان دارند و یا تحت درمان جذب آهن هستند را تشویق کنیم تا به طور مرتب شیر بز و محصولاتش را مصرف کنند. این شیر منبع خوب پتاسیم است و این ماده‌ی معدنی تأثیر مفیدی در حفظ تعادل فشار خون دارد. شير بز ويتامين A بيشتري نسبت به گاو دارد. مدت ماندگاری گودا بز 3 ماه در یخچال (4-8 درجه سانتی گراد) پیش از باز شدن بسته بندی و 1 هفته در یخچال (4-8 درجه سانتی گراد) پس از باز شدن بسته بندی است. از پنیر گودا بز در میهمانی ها به همراه میوه جات شیرین نظیر گلابی و انگور، کراکر و نان های سبوس دار سرو می شود. همچنین به صورت سرد در صبحانه و عصرانه قابل استفاده می باشد.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟