پنیر ماسکارپونه 1 کیلوگرمی

پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر تازه ‌ایتالیایی است این پنیر جایگزین لذیذی برای کره و خامه در وعده صبحانه می باشد و همچنین در تهیه دسر و کیک کاربرد فراوان دارد. این پنیر اصیل ایتالیایی، پایه اصلی تهیه شیرینی‌، کیک و بسیاری دیگر از تنقلات و خوراکی‌ های مختص زادگاه آن است. عطر و طعم خامه‌ای و رنگ سفید شیری دارد، بافت آن نرم است و به راحتی روی نان پخش می‌شود.
168,000 ریال

پنیر ماسکارپونه منبع غنی پروتئین، کلسیم، فسفر و انواع ویتامین می باشد. در ادامه مزیت های استفاده از پنیر ماسکارپونه در تهیه کیک و دسر ، معرفی می شوند:

1 – غلظت و فشردگی بالا : این غلظت بالا موجب می‌شود تا میزان پنیر مصرفی از لحاظ حجمی به چیزی حدود نصف میزان سایر انواع دیگر پنیرهای نرم کاهش پیدا کند. به موجب غلظت و تراکم بالا، ماسکارپونه، برای ترکیب با خامه قنادی و ... در تهیه انواع کرم‌ها و موسهای پنیری مناسب می‌باشد.

2 - خاصیت حفظ هوادهی و  فرم پذیری :این ویژگی، ماسکارپونه را برای تهیه و تزیین انواع کیک، شیرینی و دسر نیز مناسب می‌سازد و حتی می‌توان آن را به عنوان قوام دهنده و استحکام بخش مواد قنادی و خوراکی‌ها به شمار آورد که استفاده از آن باعث کاهش یا حذف میزان مصرف مواد غلظت دهنده مانند سی ام سی و نشاسته ذرت و... می‌شود.

3 – حداقل میزان نمک : برخی افراد تمایلی به طعم نمکین پنیر در شیرینی نداشته و به همین دلیل از خرید یا مصرف شیرینی‌های پنیری مانند چیزکیک امتناع می‌ورزند؛ این در حالیست که پنیر ماسکارپونه حداقل میزان نمک موجود در انواع پنیر را داراست و همین امر باعث کاهش چشمگیر تاثیر طعم نمک در شیرینی‌ها می‌شود و آن را برای افرادی از این دست نیز دلپذیر می‌سازد.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟