پنیر موزارلا گیلاسی 500 گرمی

پنیر تازه موزارلا (پنیر تازه ایتالیایی) از انواع پنیرهای تازه و نرم است که از شیر بوفالو (در ایتالیا) یا از شیر تازه گاو تهیه می‌شود. پنیر تازه موزارلا به این دلیل که فاقد هر گونه مواد نگهدارنده می¬باشد دارای تاریخ ماندگاری کم (14 روز) است و می¬بایست در یخچال در دمای 4 الی 8 درجه سانتی گراد نگهداری شود. پنیر تازه موزارلا چربی پایین و نمک بسیار کم (نیم درصد) دارد که از این جهات بسیار مورد توجه طرفداران غذای سلامت قرار گرفته است.
ریال156,000,

پنیر تازه موزارلا حاوی پروتئین و چربی‌ها (اسیدهای چرب اشباع‌شده‌ی ضروری) می‌باشد. میزان چربی این پنیر 18 درصد می‌باشد و منبع بسیار خوبی برای کلسیم و فسفر است. در واقع 100 گرم از این پنیر 40 درصد نیاز روزانه‌ی یک فرد بزرگسال را به کلسیم و فسفر تامین می‌کند. همچنین این پنیر به دلیل میزان پروتیین بالا(23%) می­تواند جایگزین گوشت شود. توجه داشته باشید که پنیر حاوی میزان قابل‌توجهی پروتئین قابل جذب می‌باشد که در بسیاری از گیاه­ها موجود نمی­باشد و به همین جهت به کسانی که رژیم غذایی گیاه خواری (vegetarian) دارند، توصیه می­گردد و برای گیاهخواران مفید است.

*پروتئین مهم ترین عامل ساخت ماهیچه در بدن است.

پنیر تازه موزارلا به عنوان معروف ترین پنیر برای سالادهای مختلف شناخته می­شود و چون طعمی ملایم و کمی نزدیک به طعم شیر و حالتی لاستیکی دارد، جزء معدود پنیرهایی است که هم برای مصارف پخت و پز کاربرد فراوانی دارد و هم به صورت سرد(خام) می­توان از آن استفاده کرد. از این پنیر در انواع سالادها، غذاها و پیتزا‌ها و یا به صورت خام استفاده می‌شود.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟