پنیر کبابی

پنیر کبابی پنیر نیمه سخت طبیعی است که اولین بار در قبرس با نام هالومی و از ترکیبی از شیر گوسفند و بز تولید شد. پنیر کبابی کاله تهیه شده از شیر تازه گاو می باشد و سطح آن از نعناء پوشیده شده است. از ویژگی های منحصر به فرد این پنیر، داشتن نقطه ذوب بالا و قابلیت سرخ کردن و کباب کردن آن می باشد. در صورت پخت، این پنیر دارای بوی کباب و طعم ماهی اوزون برون است و بافت خود را در اثر حرارت دهی حفظ می کند.
ریال250,000,

نکته قابل توجه در زمان حرارت دهی آن، استفاده از درجه حرارت بالا و زمان کوتاه پخت می باشد تا به بافت محصول آسیبی وارد نشود. پنیر کبابی فاقد دوره رسیدگی است و پس از تولید، بسته بندی شده و به بازار عرضه می شود. این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامین هاست که ارزش غذایی آن معادل 15-12 کیلوگرم شیر تازه گاو است. این پنیر به صورت فله و وکیوم عرضه می شود و مدت ماندگاری آن 6 ماه در فریزر (دمای -18 درجه سانتیگراد) پیش از باز کردن بسته بندی است.

پنیر کبابی را می توان به سیخ کشید و به همراه گوشت و مرغ به صورت کبابی تهیه و سرو کرد. همچنین در انواع سالاد و پیش غذاها و در کنار سبزیجات و بشقاب گریل می توان این پنیر را به صورت گریل سرو کرد. پنیر کبابی سوخاری شده طعم بی نظیری دارد و می توان آن را به عنوان پیش غذا و یا کنار بشقاب میگو یا مرغ سوخاری سرو کرد. پنیر کبابی گریل و یا سرخ شده به همران نان تست شده، گوجه رست شده و روغن زیتون به عنوان میان وعده طعم بی نظیری ایجاد می کند.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟