پنیر گرگونزولا قالبی متوسط (500 گرمی)

گرگونزولا نوعی پنیر کپکی رگه آبی است که در ناحیه گرگونزولای ایتالیا تهیه و تولید می‌گردد. رگه های آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتی ایجاد می شود. این محصول به دلیل این که حاوی کپک در بافت خود است، طعمی تند و قوی و بافتی نرم و خامه ای دارد.
385,000 ریال

مدت زمان رسیدن پنیر گرگونزولا 60 روز است و یک کیلوگرم از آن ارزش غذایی معادل 14-12 کیلوگرم شیر تازه گاو را دارا می باشد و سرشار از مواد معدني، فسفر و كلسيم است. همچنین، این پنیر حاوی پنی سیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش می باشد. مدت ماندگاری گرگونزولا 2 ماه در یخچال پیش از باز کردن بسته بندی و 1 هفته در یخچال (دمای 4-8 درجه سانتیگراد) پس از باز کردن بسته بندی است. گرگونزولا را به همراه سیب، گلابی، انجیر، توت فرنگی، بادام، نان های مغزدار و میوه جات خشک سرو کنید. از این پنیر در تهیه انواع ساندویچ گرم و سرد، غذاهای حاوی تخم مرغ و گوشت، همراه با پیتزا و لازانیا می توان استفاده کرد گیرد.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟