پنیر رومانو قالبی متوسط (500 گرمی)

رومانو از قدیمی ترین پنیرهای سخت ایتالیایی است که از شیر گوسفند تهیه می شود. لغت ایتالیایی Pecaro که بخشی از نام این پنیر از آن برگرفته شده است، به معنای گوسفند است. همچنین، کلمه رومانو به خاستگاه این پنیر که حومه شهر رم است، اشاره دارد. همانطور که از نام این محصول مشخص است، تاریخچه رومانو به زمان رومی ها برمی گردد. زمانی که این پنیر، بخش اصلی رژیم غذایی لژیونرهای رم باستان بوده است.
ریال825,000,

پنیر رومانو بافتی سخت و طعمی تند و نمکی دارد. یک کیلوگرم پنیر رومانو از 24-22 کیلوگرم شیر گوسفند تهیه می شود و سرشار از پروتئین، کلسیم و فسفر می باشد. دوره رسیدگی رومانو حداقل 8 ماه است که با افزایش دوره رسیدگی، طعم این محصول قوی تر می شود.

پنیر رومانو به صورت فله و پودری عرضه می شود. مدت ماندگاری پودر رومانو 6 ماه در فریزر (دمای -18 درجه سانتیگراد) و ماندگاری رومانو وکیوم 3 ماه در یخچال (دمای 4-8 درجه سانتیگراد) پیش از باز کردن بسته بندی است. پنیر رومانو به همراه ترکیبات شیرین نظیر مربای انجیر و توت فرنگی و عسل و میوه جاتی مانند گلابی، میوه جات خشک و شکلات در میهمانی ها سرو می شود. از پودر رومانو جهت طعم دادن به انواع پاستا، سوپ و سالاد استفاده می شود. به علاوه برای تهیه انواع سس ها نظیر سس پستو در ترکیب با پارمسان از پودر رومانو استفاده می شود.

نظر شما در مورد این محصول چیست؟